Recensies (Reviews)

8 December 2023 Rhenen

De spa staat alweer een aantal maanden bij ons en hebben we er veel plezier van. Ik wilde jullie nog graag ontzettend bedanken voor het fijne contact, de service, de uitleg en het verrassingspakket. Nogmaals bedankt!

5 september 2023 Ridderkerk

Meestal laat ik geen referentie achter, maar soms als de service uitzonderlijk is, dan vind ik dat wel zo netjes.

Zoals b.v. de service van Tom en Shirley van Home & Garden in Hoek van Holland. Al eerder was ik uiterst tevreden over de verkoop en de levering, maar na een paar jaar gebruik te hebben gemaakt van hun onderhoudscontract wil ik ze toch graag nog eens een keertje in het zonnetje zetten.

Helaas had ik gisteren ontdekt dat er lekkage was ontstaan in een verwarmingselement, dit gemeld bij Shirley en vandaag stond Tom al voor de deur met een nieuw element wat hij ook nog eens onder garantie vervangen heeft. Dit alles vakkundig en snel, zodat we er vanavond weer in kunnen. Eerlijk gezegd maak ik dit nog maar zelden mee. Bedankt voor jullie super service. Groetjes Marcel en Sylvia

9 augustus 2022 Spijkenisse

In de zomer van 2020 reden wij naar het Home&Garden resort. Wij waren al enige tijd op zoek naar een spa. Na enig onderzoek kwamen wij erachter dat het merk Caldera de ‘Rolls-Royce’ onder de spa’s is, dit merk is goed vertegenwoordigd bij Home & Garden. Ons oog viel dan al snel op de spa in de showroom in Hoek van Holland. Al kregen wij alle tijd om rond te neuzen in de winkel en tuin, wij hadden de beslissing al genomen.

Omdat onze tuin lastig gelegen is werd er door de eigenaren meegedacht. Zo kwam er een snel, goed uitvoerbaar en zeer betaalbaar plan om de spa te plaatsen. Alles verliep volgens plan en nu mogen wij al twee jaar genieten van onze eigen spa.

In de Corona tijd was het een afleiding voor alle dagen dat we binnen verbleven, onze lock-down maat, na de geboorte van onze tweede dochter deden we er vers schoon water in en was het een heerlijk bad voor haar, op zondag kijken we Max of eredivisie, na het sporten gaan de hydrojets even goed aan en met vrienden of familie sluiten we een etentje bij ons thuis af met een glaasje bubbels tussen de bubbels. Kortom, het is iedere euro waard en wij raden een aankoop bij Home & Garden zeker aan. Naast een goed product en een eerlijke prijs krijg je ook persoonlijke service ( ook nu we twee jaar verder zijn krijgen wij nog steeds hun service en hulp in de vorm van onderhoud aangeboden) En zoals eerder beschreven betaalt het zich in iedere bubbel terug.

19 oktober 2021 Vallon Pont D’Arc

Wat een toppers zijn Shirley en Tom

In 2013 hebben wij een spa laten plaatsen bij ons 2e huis in Frankrijk door Tom de eigenaar van Home & Garden Resort. Om de 2 jaar komt Tom met zijn vrouw naar Frankrijk om de spa zijn onderhoud te geven. Ook bij tussentijdse vragen zijn Tom en Shirley altijd behulpzaam.

Maar wat ons afgelopen zomer is overkomen is een verhaal van absolute topservice. Ons huis werd in de maand augustus verhuurd inclusief spa. Op 5 augustus kwam er een melding van een klant dat de spa niet helder meer was en het water niet meer circuleerde. Ik heb Tom gebeld en wij kwamen tot de conclusie dat de hoofdpomp (circulatie) stuk was en moest worden vervangen.

Tja hoe regel je dat zo snel in de verhuurperiode…. Het toeval wilde dat Shirley en Tom op het punt stonden om ook naar Frankrijk op vakantie te gaan en Tom stelde iets ongelofelijks voor. Ondanks dat de afstand tussen Shirley en Tom’s vakantieadres en ons huis 500km is zijn ze tijdens hun vakantie de pomp komen vervangen….ongelofelijk wat een service!

Als er een bedrijf is die wij kunnen aanraden voor aanschaf spa en absolute topservice is het wel het bedrijf Home & Garden Resort van Shirley en Tom.

Nogmaals bedankt Shirley en Tom.

13 oktober 2021 Ouddorp

Mooi geworden! Bedankt voor de perfecte installatie!

9 september 2021 Rotterdam

Dank jullie wel voor alles en de goede service en kennis en vriendelijkheid. En een week later nog een bericht. Alles gaat goed. Er is door de kleinkids al veelvuldig gebruik gemaakt van de spa. Ze vinden het heerlijk. Sjaak en ik genieten er ook van. Vooral als het een beetje donker wordt is het leuk met de lichtjes. Tot op heden geen problemen. Heel blij dat we de spa bij jullie gekocht hebben. En het trappetje met leuning heb ik wel heel hard nodig! (haha).

3 juni 2021 Bergambacht

Hij staat!!! Yeahhh…we zijn er heel blij mee! Hartelijk dank voor de alsnog snelle service!!! Wat leuk die …….. (verrassing voor toekomstige eigenaren), heel hartelijk bedankt. We gaan vanavond bubbelen, we kunnen niet wachten.

20 januari 2021 Turnhout

Beste Tom en Shirley, ik ben al jaren klant bij jullie en met dit bericht wil ik jullie bedanken voor de goede service en altijd het juiste advies. Ale belde ik vier keer per dag altijd werd ik goed geholpen en te woord gestaan. Ook altijd oplossingsgericht. Over mijn tuin en spa onderhoud ben ik zeer tevreden, werken echt nog volgens de oude stempel, “Man en man, woord een woord”. “Afspraak is afspraak”.  En dit alles voor een zeer scherpe prijs. Bedankt voor het meedenken al die jaren.

20 mei 2020 Ridderkerk

En dan is er ineens het moment dat je vindt dat jezelf wel eens mag verwennen. Totaal onbekend met alles wat met een Spa te maken heeft, liepen we binnen bij Home & Garden in Hoek van Holland. Hier verkopen ze Spa’s van het merk Caldera en wat zijn die ongelofelijk mooi. Maar nog veel belangrijker ook makkelijk te onderhouden en een voordelig stroomgebruik. Toen ik in een gevulde Spa mocht proef zitten was ik verkocht. Shirley liet zien hoe je de Spa moet bedienen en wat er nodig is qua onderhoud. Dit is echt heel eenvoudig. Het water hoef je maar 1 keer per jaar te vervangen, en met een servicecontract neemt Home & Garden zelfs dit voor je uit handen. Al snel hierna kwam Tom onze Utopia Tahitian met zijn vrachtwagen over de schutting tillen. Van tevoren was hij al wezen kijken of dit mogelijk was, en het paste precies. De Spa werd gevuld met zacht water wat Tom had meegenomen in een watertank. Aansluiten en nog eens goede uitleg over de mogelijkheden en het onderhoud. Nu 24 uur wachten tot hij op 38 graden is. Eindelijk mogen we erin……waarom hebben we hier zolang mee gewacht, dit verdient iedereen eigenlijk. Wat een luxe, echt een miljonairsgevoel in je eigen tuin. Overdag alsof je in een zwembad zit, maar ook in de avond onder een volle sterrenhemel, met een playlist van spotify wat de beleving compleet maakt. Onze kleinkinderen genieten volop in ons ‘warme grote bimbad “,kinderen willen nu wel de plantjes verzorgen als we met vakantie zijn…jaja.
Tom en Shirley, bedankt voor de fijne manier van contact, jullie deskundigheid en het altijd bereikbaar zijn voor alle beginners vragen. In een paar dagen ben ik van leek naar waterexpert gegroeid, en dat beetje onderhoud is alleen maar leuk.

29 Februari 2020 Hoek van Holland

4 years ago my husband and i moved to Hoek van Holland. Right next door to Home & Garden Resort. It quickly became a habit popping in for a coffe and checking out what kind of things would be lovly in our garden! We started off with the back garden, Tom and his team made such an amazing transformation that all our friends thought the garden was wider! Due to good planning and smart techniques only a professional such as Tom could vision and make it happen! We also bought a Spa, and due to all the good advice and tips from Shirley how to keep it clean and healthy it’s absolutely amazing! Can’t live without it!    We then decided to do our front garden with the idea of having water trickling down a rock or two! What we ended up with is most amazing water feature ever! Water pouring down rocks and bolders that you would see in the Amazon jungle it is totally unique!       In their showroom they have build a beautiful veranda with glass doors and sitting area. This was what we also wanted to finish off our stunning back garden and once again what we received was again out of this world!  Our friends could only stand and shake their heads in disbelief at how stunning it looks! Again due to the quality and expertise and professionalism of Tom Namink and his team of guys.    We are both happy to know you both and call you our friends x.

19 Februari 2020 Spa Maasland

10 jaar geleden kochten wij elders onze eerste spa. Voor het onderhoud kwamen wij terecht bij Home & Garden. Zij hebben altijd tot volle tevredenheid het onderhoud verzorgd. Deze spa is eind 2019 kapotgegaan en was eigenlijk niet meer te repareren. Daarom gingen we bij Home & Garden kijken voor een nieuwe spa. In Hoek van Holland hebben zij een uitgebreide showroom waar we prima voorlichting van Shirley kregen over de Caldera Spa’s. Wij kozen voor het type Marino, een ruime spa met veel jets en mooie verlichting. Half januari 2020 werd de spa geplaatst. Nadat de oude spa was afgevoerd, werd eerst het terras geëgaliseerd. Daarna werd de nieuwe spa geplaatst, aangesloten op de elektriciteit en gevuld met “zacht” water. Al met al nog een hele klus, maar het resultaat was fraai. Na een uitgebreide uitleg van de werking door Tom begon nu het wachten tot de spa op temperatuur was. Een dag later konden we voor het eerst gebruik maken van de nieuwe Caldera Spa. Wat een genot en belevenis! De vele jets zorgen voor een heerlijke massage en de verlichting is vooral ‘s avonds erg mooi. Wij zijn blij met onze spa! En natuurlijk hartelijk dank aan Home & Garden Resort die met hun goede en klantvriendelijke service ervoor hebben gezorgd dat wij nu volop kunnen genieten van onze prachtige spa!

14 april 2017 Hoek van Holland spa en tuin:

Just by chance these lovely people are our neighbours !!! Meeting them for the first time we knew we were in good hands. They transformed our back garden into a place we can be proud of, and know that for years to come it’s only going to get more beautiful !
Thanks to Tom, Shirley and the guys

4 april 2017 Nederweert spa:

Super bedrijf met gewone en eerlijke mensen met een super service. Vanwege een storing in onze oude Caldera spa met hun kennis gemaakt en door hun gerepareerd. Na 9 jaar een Caldera spa te hebben gehad met enkele luchtbubbels in de kuip hebben zij geregeld dat we gewoon een spiksplinter nieuwe Caldera spa hebben gekregen. Waar maak je dat nog mee!!! Uiteraard nu gekozen voor het nieuwste Geneva model met zijn luxe uitstraling. Tom en Shirley bedankt. Ook het plaatsen van het bad tot in de puntjes geregeld.

13 Augustus 2016 Maasland Spa:

Het is compleet naar tevredenheid geleverd.

13 oktober 2015 Naaldwijk spa:

Zoals ik al eerder heb gezegd, goeie zaak, perfecte service en zeer aardige mensen die je graag willen helpen een 10, nee, een 12

2014 Monster spa:

Wij zijn sinds juli 2009 in het bezit van een spa, bij jullie gekocht.
Zeker 4 avonden in de week maken wij gebruik van de spa….heerlijk. Vooral na het sporten op woensdagavond of zondag ochtend wordt hij altijd gebruikt. Erg lekker voor de vermoeide spieren.
Mijn man was niet zo enthousiast voor de spa als ik. Hij had liever een sauna. Uiteindelijk hebben we toch ook gekozen voor een spa erbij en raad eens wie er het meeste gebruik van maakt…..ja ….mijn man.
Als ik na een lange wandeltocht op zondag thuis komt,…ligt/zit hij al in de spa.
Je begrijpt we zijn er gelukkig mee.

2013 Wateringen spa en tuin:

Tuin ziet er gezellig en erg goed uit. Jullie mogen trots op de mannen zijn die hem aangelegd hebben.

2013 Etten-Leur divers:

Leuk en klantvriendelijk bedrijf.
De eigenaars zijn toppie mensen.

Contactformulier

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.