Ontwerp (wellness) tuinen

Welkom bij Home and Garden Resort, de specialist in wellness tuinen in Hoek van Holland. Wij zijn trots om u te kunnen melden dat wij een nieuwe bedrijfsactiviteit hebben ontwikkeld die voor ons eigenlijk helemaal niet zo nieuw is.

Drie jaar geleden verkochten wij Green Care Tuinaanleg aan een groep hoveniersbedrijven. Tom (Namink) bleef in de afgelopen drie jaar aan als bedrijfsleider van Green Care Tuinaanleg.

Tom heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen die passen bij uw wensen en levensstijl. Tom vindt het belangrijk dat een tuin niet dicht gestraat wordt, er rekening gehouden wordt met de veranderende weersomstandigheden (de klimaat adaptieve tuin) en de biodiversiteit erin wordt bevorderd. Tom kan u helpen om uw droomtuin te realiseren, waar u kunt genieten van wellness, rust en natuur.

Bij Home and Garden Resort geloven wij dat een tuin meer is dan alleen een stuk grond. Een tuin is een plek waar u zich kunt ontspannen, inspireren en verbinden met uw omgeving. Een tuin is een verlengstuk van uw huis, waar u zich thuis voelt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om samen met Tom Namink een uniek tuinontwerp te maken, dat aansluit bij uw persoonlijke smaak en budget. Tom zal u adviseren over de beste planten, materialen en indeling voor uw tuin, en u kunt desgewenst de aanleg door hem laten begeleiden.

Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder of bel ons op 0174-310527. Wij staan u graag te woord en maken vrijblijvend een afspraak met u. Laat u verrassen door de creativiteit en vakmanschap van Tom Namink en Home and Garden Resort, en maak van uw tuin een (wellness) paradijs!

Contactformulier

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.