Amalfi Woodfired Pizzaovens

Amalfi pizza-ovens.

Amalfi Woodfired (houtgestookt) Australische Pizza ovens (portable range)staan prachtig in iedere tuin. Met deze ovens investeert u in levensstijl en entertainment en neemt u het buitenleven mee naar een hoger niveau.

Waarom een Amalfi pizzaoven?

  • De ovens zijn gemiddeld in 30 á 40 minuten op temperatuur.
  • Ze kunnen binnen of buiten gebruikt worden en de Amalfi ovens zijn zo goed geïsoleerd dat de buitenkant van de oven koel aanvoelt ook al is de binnenkant 1000 graden.
  • Naast pizza’s kunt u er ook brood, vlees, vis, groente, desserts en ovenschotels in bereiden.
  • Geen reiniging of onderhoud.
  • Lang aanhoudende restwarmte staat slow cooking en bakken van broden toe.
  • Volledig weersbestendig en kan buiten worden geplaatst zonder bedekking.

Hoe werkt een eigen pizzaoven?

In een houtgestookte oven voegt het kookproces smaak toe aan het gerecht. Maar waarom is alles wat op deze manier gekookt wordt zo lekker? Het antwoord is een kwestie van complexe fysica die vooral te maken hebben met het gepatenteerde ontwerp en de dikke buitenlaag die 3 soorten warmte kan vasthouden )thermisch, convectie en stralend).

Bij hoge temperaturen (bijv. bij pizza) zorgen de stralingswarmte van het vuur en de hitte die van de binnenwand afstoot dat de pizza van buiten snel krokant wordt en het vocht binnen in het deeg opsluit terwijl de topping perfect gaar wordt. Hetzelfde geldt voor brood.

Enig resultaat

Contactformulier

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.